logo
Imprimir
22-07-2017 | 01:08hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank, patrocinador principal de Fira de Girona

El president del Comitè Executiu de Fira de Girona i el director de banca d'institucions de CaixaBank a Girona destaquen l'important paper que tenen els salons firals en la dinamització de l'economia gironina


CaixaBank i Fira de Girona han renovat l'acord de col·laboració pel qual l'entitat financera esdevé patrocinadora principal de les fires, els salons, les mostres i altres actes de caire similar que organitzi Fira de Girona. El contracte de patrocini s'ha signat pel president del Comitè Executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, i pel director de banca d'institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch.

Segons estipula l'acord, CaixaBank donarà suport durant l'any 2017 a les activitats: FiraRebaixa, ExpoJove, Fira de Mostres, Tot Nuvis i la Pista de Gel. Durant la 56ª edició de la Fira Industrial, Agrícola i Comercial –Fira de Mostres-, que se celebrarà del 28 d'octubre a l'1 de novembre, CaixaBank tindrà una presència destacada.

CaixaBank dóna suport any rere any a Fira de Girona i reforça la seva finalitat que és organitzar exposicions comercials que acostin l'oferta i la demanda, tant a la ciutadania com als diferents sectors professionals. A més, Fira de Girona és un motor importantíssim per a l'economia gironina i l'acord de col·laboració amb l'entitat té l'objectiu de contribuir a la dinamització comercial i econòmica de la ciutat i de la demarcació.

El director de banca d'Institucions de CaixaBank a Girona, Josep Blanch, ha destacat que l'acord de col·laboració amb Fira de Girona "és una mostra del compromís de l'entitat amb les comarques gironines, i el seu suport als sectors econòmics, dels quals la Fira n'és un dels principals exponents".

El president del Comitè Executiu de Fira de Girona, Domènec Espadalé, ha agraït a CaixaBank la seva implicació constant amb la societat gironina en general i amb la Fira en particular. "Estem molt satisfets que una entitat de la importància de CaixaBank continuï fidel a la Fira de Girona i ens ajudi en la feina de dinamitzar l'economia", ha conclòs Espadalé.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46738_caixabankpatrocinadorprincipaldefiradegirona-1.htm