logo
Imprimir
20-07-2017 | 00:11hs
•OPINIó

Regeneració moral

convé tornar l'atenció al que els bisbes espanyols van dir sobre la corrupció en el recent document "Església, servidora dels pobres"


A propòsit de l'operació judicial sobre el tema de corrupció que s'està duent a terme a Madrid, convé tornar l'atenció al que els bisbes espanyols van dir sobre la corrupció en el recent document "Església, servidora dels pobres". En ell recorden que les pràctiques corruptes "derivades de la cobdícia financera i de l'avarícia personal, trenquen greument la solidaritat i sembren la desconfiança social". És per tant necessària, recorden els nostres bisbes, "una veritable regeneració moral a nivell personal i social, i una major estima pel bé comú, que sigui veritable suport per a la solidaritat amb els més pobres i afavoreixi l'autèntica cohesió social".

Aquesta regeneració ha de "néixer de les virtuts morals i socials, i s'enforteix amb la fe en Déu i la visió transcendent de l'existència". La societat espanyola no guanyarà la batalla contra la corrupció sense recuperar aquest teixit de virtuts, que necessita alimentar-se de la nostra millor tradició cultural i espiritual.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46638_regeneraciomoral-2.htm