logo
Imprimir
19-07-2017 | 13:58hs
•BAIX EMPORDà

Més de 250 persones ja han participat en l'activitat Biblioplaça a Palamós

La setmana vinent la Biblioplaça tancarà el mes de juliol ubicant-se a la plaça de Vila-romà i durant l'agost tornarà a repetir la roda de visites de places i indrets públics realitzada durant el juliol


Des del passat dia 3 de juliol i fins a finals d'agost, la biblioteca de Palamós "Lluís Barceló i Bou" desdobla el seu servei sortint al carrer, amb el projecte Biblioplaça que promouen les biblioteques públiques de Catalunya i que té l'objectiu de promoure la lectura a l'estiu en àmbits públics dels barris dels municipis més allunyats d'aquests equipaments.

Més de 250 usuaris
Durant els primers quinze dies d'activitat més de 250 persones, entre públic infantil, jove i adult, han fet ús de la Biblioplaça en les visites que aquesta activitat ha fet a les places de Mas Guàrdies, i el passeig de La Fosca, així com aquesta setmana que l'estada té lloc a la plaça de Mossèn Gumersind, a Sant Joan.

Cada setmana la biblioteca de Palamós es trasllada a una plaça diferent del municipi, on ubica carpes i taules, i on dos dinamitzadors d'aquest servei ofereixen, de manera totalment gratuïta, el servei de consulta de llibres, revistes i premsa diària per a adults, joves i infants, així com activitats de dinamització lectora.

Mitjançant aquesta activitat es permet apropar i facilitar la lectura als ciutadans d'una manera lúdica, donant a conèixer la Biblioteca als ciutadans que encara no han utilitzat aquest servei. La Biblioplaça també fomenta la convivència a partir d'una activitat de promoció cultural, generar nous espais de relació i vinculació entre el veïnatge.

Cada setmana a una plaça diferent
La proposta té lloc cada tarda de 18.30 a 20.30 h (excepte els dijous) i durant una setmana a cada espai escollit. La setmana vinent la Biblioplaça tancarà el mes de juliol ubicant-se a la plaça de Vila-romà, ubicada a la zona d'Es Pla.

La programació de la Biblioplaça es repetirà en els mateixos indrets durant el mes d'agost. Del 31 de juliol al 4 d'agost: Mas Guàrdies; del 7 a l'11 d'agost, a La Fosca; del 14 al 18 d'agost a la plaça Mn. Gumersind, i del 21 al 25 d'agost a la plaça de Vila-romà.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46602_me-de250per-one-jahanparticipatenlactivitatbiblioplacaapalamo--3.htm