logo
Imprimir
19-07-2017 | 10:16hs
•+ NOTíCIES

Salt comença les activitats de la Festa Major amb un acte per rebre els nouvinguts

Usuaris del Servei de Primera Acollida es trobaran a l'Auditori de la Coma Cros


El consistori saltenc convida les persones arribades al municipi els últims mesos i que han passat per diferents cursos d'acollida a un acte de reconeixement aquest dijous a les quatre de la tarda a l'Auditori de la Coma Cros. L'Acte, que presidirà en Ferran Burch, Regidor d'Acció Social i Habitatge, vol reconèixer l'esforç d'aquests nous veïns de Salt i convidar-los a continuar participant en les activitats del municipi, que ara ja és el seu. L'inici de la Festa Major és un moment propici per engrescar a tothom a participar de la vida saltenca.?

Ajuntament i Generalitat ofereixen conjuntament el Servei de Primera Acollida, a Salt ubicat a l'edifici Mas Mota, seu de l'Àrea d'Integració i Convivència de l'Ajuntament. Des del Servei Municipal d'Acollida i Ciutadania s'han organitzat 6 cursos entre febrer i juliol d'enguany, que han aplegat un total de 159 participants. En total, des d'aquest servei municipal s'han realitzat 287 atencions durant aquest 2017.

El Servei de Primera Acollida ofereix a les persones que s'empadronen per primera vegada a Catalunya un seguit de cursos que inclouen llengua, coneixements sobre el mercat laboral i coneixements d'utilitat pràctica sobre el funcionament dels serveis públics i aspectes sobre el funcionament de la societat saltenca. Aquest servei no és obligatori pels nouvinguts però sí molt útil per a la seva autonomia com a persones que arriben a un nou país.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46598_-altcomencale-activitat-delafe-tamajorambunacteperrebreel-nouvingut--3.htm