logo
Imprimir
18-07-2017 | 18:22hs
•+ NOTíCIES

Ingressen a presó tres homes per robar en un domicili de Cervià de Ter mentre els propietaris dormien

Es van localitzar els objectes sostrets en el domicili dels detinguts


Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 14 de juliol, a Cervià de Ter (Gironès), tres homes, d'entre 20 a 25 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Cervià de Ter, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior de domicili i un delicte contra la salut pública.

A quarts de cinc de la matinada del 14 de juliol, els mossos van ser alertats d'un robatori a l'interior d'un domicili de Cervià de Ter (Gironès). El propietari, que estava dormint juntament amb la seva dona i un nadó, es va desvetllar en escoltar sorolls i va observar com tres homes fugien corrents per la finestra de la cuina. Tot seguit va comprovar que li havien sostret un televisor i una bicicleta.

Immediatament es va muntar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar i detenir, a pocs metres de l'habitatge, un dels autors que s'havia amagat entre les bardisses d'un camp. Hores després es va detenir als altres dos implicats que s'havien amagat en el domicili del primer detingut

El mateix dia es va realitzar una entrada i escorcoll en el domicili dels tres detinguts. A l'interior es van recuperar els objectes sostrets en el domicili i també es va localitzar 233 plantes de marihuana amb els utensilis pel seu cultiu.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, van passar el dia 15 de juny a disposició de Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46588_ingre-enapre-otre-home-perrobarenundomicilidecerviadetermentreel-propietari-dormien-1.htm