logo
Imprimir
18-07-2017 | 15:52hs
•PLA DE L'ESTANY

Desmantellada a Vilademuls una important plantació de marihuana amb més de 18.000 plantes

S'ha detingut dos homes que s'encarregaven del conreu i manteniment de les plantes


Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dos homes, de 36 i 50 anys, tots dos de nacionalitat romanesa, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Les detencions són el resultat d'una investigació iniciada a la comissaria de Figueres per un delicte de tràfic de drogues, durant la qual es va tenir indicis de l'existència d'una important plantació de marihuana en la comarca del Pla de l'Estany.

Finalment, ahir a la tarda es va localitzar la plantació en un terreny situat al nucli d'Orfes, de la població de Vilademuls. Els agents van constatar que es tractava d'una zona rural, molt propera a un riu, on hi havia més de 18.000 plantes de marihuana.

Els agents van comprovar que en el mateix terreny hi havia una cabanya habilitada amb dos llits i estris de cuina. Tot apuntava, que els homes que conreaven la plantació vivien al mateix terreny per tal de vigilar les plantes.

Poc després, es va localitzar i detenir dos homes que s'encarregaven del cultiu i manteniment de la plantació.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts resten a les dependències policials de Girona a l'espera de passar a disposició judicial durant les properes hores davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46573_de-mantelladaavilademul-unaimportantplantaciodemarihuanaambme-de18000plante-.htm