logo
Imprimir
18-07-2017 | 12:11hs
•+ NOTíCIES

L'Espai Gironès amplia l'oferta comercial amb la incorporació de General Óptica i JD Sports

El nou local del grup de cadenes d'òptica obrirà el proper dijous 20 de juliol i la nova botiga de la multinacional britànica líder en moda urbana entrarà en funcionament a l'octubre

Dues noves marques s'incorporaran a l'oferta comercial de l'Espai Gironès: General Óptica, que obrirà el seu nou local al Centre Comercial el proper dijous 20 de juliol en un espai de 209 m² situat a la planta principal; i JD Sports, que posarà en marxa la seva nova botiga a l'octubre en un espai de 331 m² situat també a la planta principal de l'Espai Gironès. Aquest serà el primer establiment que la multinacional britànica líder en moda urbana obrirà a les comarques gironines i el segon fora de l'àrea de Barcelona ( el primer el van obrir a Tarragona).

El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, s'ha mostrat molt satisfet per la incorporació d'aquestes dues marques "estem molt contents de poder comptar a les nostres instal·lacions amb firmes de referència com General Óptica i JD Sports que ens aporten un valor afegit i que permeten que el nostre Centre Comercial pugui continuar oferint als visitants una àmplia i diversificada oferta".

Amb un recorregut de més de 60 anys d'experiència en la cura de la salut visual i auditiva, General Óptica compta amb la confiança de més de 5 milions de clients en els seus més de 270 centres a Espanya i Portugal. I la companyia britànica, una de les líders del mercat en urban style i venda multimarca, amb seu a la localitat de Bury, va ser fundada l'any 1981 i està present a nombrosos mercats europeus. Actualment JD Sports opera a Espanya amb una trentena d'establiments. Amb un nou concepte més modern del disseny de botiga JD Sports ha revolucionat el món del retail.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46566_le-paigirone-amplialofertacomercialamblaincorporaciodegeneralopticaijd-port--1.htm