logo
Imprimir
19-07-2017 | 14:29hs
•BAIX EMPORDà

La Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni omple les dues nits

L'aposta per ampliar a dues nits els concerts d'havaneres d'aquesta cantada ha tingut una molt bona acollida, i la Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni es consolida clarament com un referent en el panorama musical de l'estiu


Èxit de públic les dues nits de concerts de la Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni. L'aforament de l'espigó del mig de la platja de Sant Antoni va quedar petit la nit del divendres i la del dissabte, així com la placeta i el passeig de Sant Antoni, que es van omplir per viure dues nits d'havaneres i boleros de qualitat. Enguany la cantada va ampliar a dues nits els concerts amb les actuacions d'Arjau, Peix Fregit, Clara, Son de l'Havana, Neus Mar i Port Bo. El pati de butaques de la platja, amb més de mil cadires, va quedar ple les dues nits, i una multitud de persones van veure els concerts des de la placeta de l'espigó de l'Amistat i des del Passeig Josep Mundet, que van fer les funcions de grades pel públic.

L'aposta per ampliar a dues nits els concerts d'havaneres d'aquesta cantada ha tingut una molt bona acollida, i la Cantada d'Havaneres i Boleros de Sant Antoni es consolida clarament com un referent en el panorama musical de l'estiu, donant un pes important als boleros com a marca diferencial de la resta de cantades.

La cantada, organitzada per l'Ajuntament de Calonge-Sant Antoni i sota la direcció i presentació del periodista Francesc Sànchez Carcassés arribava enguany a la tercera edició doblant el nombre de concerts, i apostant per dues nits consecutives d'havaneres i boleros.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46533_lacantadadhavanere-ibolero-de-antantoniomplele-due-nit--2.htm