logo
Imprimir
13-07-2017 | 22:15hs
•ESPORTS

Josué Canales amb un temps de 48,21 es queda a les portes de la final

Sense la seva participació en els 800m, Josué Canales tanca el seu debut en una màxima competició internacional, com és el Campionat del Món


L'atleta del GEIEG, Josué Canales, ha pres part a la primera eliminatòria de les tres que formaven les semifinals de la prova dels 400m del Campionat del Món juvenil d'atletisme. Canales ha aturat el crono amb un temps de 48,21, creuant la línia de meta en quarta posició, cosa que li impedirà disputar la final de demà.

La primera de les sèries de semifinals ha partit amb el desavantatge de no saber el ritme que marcaria el temps de classificació. Malgrat ser coneixedors d'això, la sèrie no ha estat la més ràpida, cosa que ha reduït als dos primers, la classificació per a la final.

A la sortida, novament l'atleta del GEiEG que corria amb el combinat nacional d'Hondures ha estat el més ràpid, però a diferència de la cursa d'ahir, Canales ha mantingut el ritme durant els 320 metres, on ha entrat a la darrera corba en sisena posició. El seu bon final ha fet que remuntés fins al quart lloc, però amb una marca de 48,21, temps superior a la sèrie del dia anterior. Els antecessors aturaven el crono en 47s: 1.- Jenning (TKS), 47.36; 2.- Assefa (ETH), 47.43; 3.- Tauta (KEN), 47.55 que impedien qualsevol opció de classificació del grupista.

Sense la seva participació en els 800m, Josué Canales tanca el seu debut en una màxima competició internacional, com és el Campionat del Món. Ser de l'any 2001, representa ser dels petits de la categoria (ja que també participaven els nascuts a l'any 2000) per la qual cosa, amb molt recorregut per endavant.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46509_jo-uecanale-ambuntemp-de4821e-quedaale-porte-delafinal-1.htm