logo
Imprimir
13-07-2017 | 17:41hs
•+ NOTíCIES

Nova ubicació de la Festa Major de Sant Gregori

La Festa gran de Sant Gregori aplegarà uns quaranta actes entre els quatre dies, del 14 al 17 de juliol


Aquest divendres comença la Festa Major de Sant Gregori i ho fa amb una novetat molt destacada, la nova ubicació de la majoria dels actes que passen de la plaça Miquel Martí i Pol, punt on s'havia fet durant aquests anys, cap a la nova zona pavimentada i recentment condicionada a la zona de la Pineda. El nou espai permet més amplitud en els actes i activitats així com una millora en qualitat i serveis al voltant de la Festa Major. El fet de tenir un equipament cultural com l'Espai la Pineda just al costat garanteix una millor logística a l'organització per poder atendre a totes les persones que passaran aquests dies per Sant Gregori. La Festa Major com cada any està organitzada per la Comissió de Festes de Sant Gregori, l'Ajuntament de Sant Gregori i amb la col·laboració de diverses entitats i empreses del municipi.

També hi ha diversos actes que es faran a la zona de sota els pins al costat de la piscina municipal i al mateix recinte també s'han situat totes les atraccions de fires. D'aquesta manera la Pineda passa a ser el punt neuràlgic de la Festa Major de Sant Gregori.

Així doncs la Festa comença aquest divendres 14 de juliol a dos quarts de vuit de la tarda amb el pregó a la plaça de l'Ajuntament a càrrec dels Amics de la Cultura de Sant Martí de Llémena, entitat que ha estat reconeguda amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya aquest 2017. Tot seguit els actes ja passen a la zona de la Pineda amb el sopar de germanor, l'elecció de l'hereu i la pubilla, ball amb l'Orquestra Montecarlo i el concert amb el grup de versions de l'Orquestra Maribel que tancarà la primera nit de les festes del poble.

Des de fa dies l'Ajuntament de Sant Gregori ha estat treballant amb la Comissió de Festes per deixar-ho tot a punt. També s'ha habilitat un espai d'aparcament amb capacitat per centenars de vehicles al costat de la mateixa zona on es celebrarà la festa.

Tota la programació dels quatre dies es pot trobar a la web municipal: www.santgregori.cat




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46495_novaubicaciodelafe-tamajorde-antgregori-1.htm