logo
Imprimir
13-07-2017 | 12:09hs
•EL RIPOLLèS

El jurat de Viles Florides va ser a Ripoll per puntuar la feina feta

Actualment Viles Florides està format aproximadament per 115 pobles i ciutats de Catalunya


Tal com ja es va fer en anys anteriors, el jurat del projecte Viles Florides de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya va visitar Ripoll el dia 10 de juliol per valorar les diferents actuacions que s'estan fent per tal que la nostra vila millori i sigui més atractiva.

Aquest jurat va visitar, entre altres punts, el nou Parc de la Devesa del Pla, el carril bici, el tram recuperat de l'antic camí de Ripoll a Les Llosses i el camí de Llagonet, que discorre paral·lel a la llera del riu Ter i que connecta el pont d'Olot amb la zona de l'estacionament de Can Guetes.Als membres del jurat de viles Florides desplaçats a Ripoll els va acompanyar la regidora de Barris, Sra. Fina Guix i el responsable d'aquesta actuació.

Recordem que aquest és el tercer any que Ripoll forma part de Viles Florides, en la primera edició vàrem aconseguir 3 flors d'honor i esperem mantenir-les i si és possible augmentar-les en aquesta tercera edició. El jurat no emetrà el seu dictamen fins al proper mes de setembre, durant la gala d'honor que enguany tindrà lloc a Mollet del Vallès.

Actualment Viles Florides està format aproximadament per 115 pobles i ciutats de Catalunya, és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya i compta amb el suport de l'Agència Catalana de Turisme. Té com a objectiu posar en valor la riquesa natural i paisatgística dels municipis catalans.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46465_eljuratdevile-floride-va-eraripollperpuntuarlafeinafeta-2.htm