logo
Imprimir
12-07-2017 | 20:23hs
•BAIX EMPORDà

Un centenar d'assistents a la presentació de 'El roba rosas' d'Elena Porras Sánchez

L'escriptora platjarenca va presentar divendres la seva quarta novel·la en un acte amb Ramoncín


Prop d'un centenar de persones van assistir divendres a la presentació de "El roba rosas", la nova novel·la de l'escriptora platjarenca Elena Porras Sánchez, a les Carpes del Nàutic de Platja d'Aro, i que va comptar amb la participació del popular Ramoncín.

La quarta novel·la de Porras, que s'ambienta a la Costa Brava a l'estiu del 92, posa l'accent en els sentiments del passat i en els que ens acaben acompanyant al llarg de la nostra trajectòria vital. Narra la història de quatre joves londinenques i la mare de dues d'elles que, després dels Jocs Olímpics, canvien la ciutat de Barcelona per la Costa Brava per gaudir d'unes vacances que no oblidaran mai.

La presentació de la novel·la va estar presentada pel músic Ramón J. Márquez, conegut com a Ramoncín i va comptar amb la intervenció del germà de l'autora, Antoni Porras, que es va encarregar de la introducció i del poeta Manolo López Salazar, que va dedicar un poema a la novel·lista i un altre al mateix Ramoncín. La vetllada, a més, va ser amenitzada per la música de Paco González.

L'endemà de la presentació, Elena Porras va signar exemplars del llibre a la llibreria Purpurina de Platja d'Aro.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46445_uncentenarda-i-tent-alapre-entaciodeelrobaro-a-delenaporra-anchez.htm