logo
Imprimir
10-07-2017 | 23:04hs
•POLíTICA

ERC de Blanes comença el camí cap al 'Sí'

La formació prepara un acte central per al proper 23 de juliol amb la participació d'algunes primeres espases del partit republicà


ERC de Blanes ja es mobilitza a favor del referèndum anunciat per a l'1 d'octubre. Així es constata en els mateixos carrers del municipi selvatà, on la formació hi ha col·locat diversos cartells a favor del SÍ a la independència a través d'una campanya que llança diversos missatges als ciutadans ('Un habitatge digne per a tothom' o 'Ocupació de qualitat i salari digne', per exemple) i amb un 'Sí' marcat.

Aquesta es tracta d'una iniciativa impulsada pel partit i presentada la setmana passada amb l'objectiu de fer-la arribar als municipis catalans. En el cas de Blanes, on es van rebre els cartells dijous passat, la campanya ha de servir per enfortir l'opinió a favor d'un referèndum i, conseqüentment, d'una opció favorable a la sobirania catalana. Així ho detalla el regidor del consistori blanenc i número dos de la formació, Albert Sanz, que es mostra optimista de cara a la celebració de referèndum: "Anirà bé, ens en sortirem". "La campanya destaca aspectes que són millorables ara mateix i que amb la formació d'una república millorarien", afegeix.

"Estem fent ja la campanya de les nostres vides. L'1 d'octubre guanyarem tant que ho guanyarem tot, o, si més no, guanyarem l'oportunitat de fer una societat justa i solidària de debò. La República Catalana exigeix compromís constant i ferm! Per nosaltres no quedarà. La nostra mobilització és una realitat des de ja mateix: i el dia 1 a votar! A defensar la democràcia! A guanyar la República!", ha comunicat la formació a través del seu compte oficial de Facebook.

Més actes a Blanes

Aquest no serà l'únic acte que es viurà a la ciutat selvatana. En aquest sentit, un de les activitats principals es viurà el proper diumenge 23 de juliol a les dotze del migdia, quan la formació local està preparant unes ponències amb la participació d'algunes de les primeres espases del partit republicà, encara pendents de confirmar.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46374_ercdeblane-comencaelcamicapal-i-2.htm