logo
Imprimir
07-07-2017 | 14:16hs
•BAIX EMPORDà

CaixaBank obre a Sant Feliu de Guíxols una oficina del nou model Store

L'oficina està ubicada al centre de la ciutat, a la Plaça Sant Joan, 23-25


CaixaBank va obrir ahir dijous 6 de juliol al centre de Sant Feliu de Guíxols una oficina del seu innovador model Store, amb l'objectiu de reforçar el seu posicionament a la ciutat.

L'entitat financera està estenent per tot el territori espanyol el nou model d'atenció personal que es va iniciar l'any 2013. CaixaBank té avui 101 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

Store Sant Feliu de Guíxols és la setena oficina del nou model a les comarques gironines. Està situada a la Plaça Sant Joan, 23-25 i disposa d'una superfície aproximada de 700 m2. Compta amb 10 empleats i gestiona prop de 7.200 clients.

Les oficines Store pretenen donar resposta als comportaments i necessitats dels clients actuals i aproximar-se al món del comerç retail, tot millorant l'experiència de compra del client dins de l'oficina. "L'estètica de l'oficina és completament diferent de la convencional, de la mateixa manera que també canvia la relació entre els treballadors i els clients, als qui donem tot el protagonisme", comenta Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya.

Innovació, transparència i proximitat

CaixaBank aspira amb aquest nou model d'oficina a reforçar el vincle i la proximitat amb els seus clients de Banca de Particulars, Banca Premier i Privada i Negocis mitjançant un nou model de relació que fomenta la innovació, la transparència i la proximitat. En aquest nou model d'oficina Store es potencia l'atenció personal i la gestió de l'autoservei; s'acompanya i ajuda al client en l'ús dels caixers d'última generació situats a l'oficina i en l'ús dels dispositius amb accés a Línia Oberta per a que els empleats es centrin en la gestió de les operacions de valor.

Els clients reben la benvinguda, a l'entrada de l'oficina, per part d'un empleat que els guia en funció de les seves necessitats. A més, l'eliminació de les barreres físiques permet millorar la transparència en la relació client/empleat, ja que es comparteixen continguts entre ambdós, augmentant la proximitat entre ells.

Així mateix, per a l'atenció personalitzada i especialitzada que requereixen els clients de Banca Premier i Banca Privada, l'oficina disposa de zones diferenciades que permeten una major privacitat.

Reconeixement amb el Premi DEC al millor projecte de Customer Journey

Les oficines Store són una passa endavant en l'estratègia d'innovació de CaixaBank, reconeguda a nivell internacional com una de les entitats líders en l'aplicació de les noves tecnologies en els serveis financers.

El projecte d'oficines Store ha estat guardonat amb el Premi DEC al Millor Projecte de Customer Journey lliurat per l'Associació per al Desenvolupament de l'Experiència de Client (DEC). Aquest premi ressalta l'experiència diferencial que viuen els clients de les oficines Store i que reforça els principis i valors de proximitat, proximitat, transparència, confiança, qualitat i compromís social de CaixaBank.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46318_caixabankobrea-antfeliudeguixol-unaoficinadelnoumodel-tore-4.htm