logo
Imprimir
06-07-2017 | 19:20hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

'Comerç Plus' una nova proposta adreçada als comerciants d'Olot

Amb l'objectiu de conèixer quines són les seves necessitats, els seus objectius, inquietuds de cara al futur i la seva opinió, amb la voluntat de sumar esforços i l'objectiu de donar-hi resposta en la mesura de les seves possibilitats


L'Ajuntament d'Olot presenta una nova proposta adreçada als comerciants amb l'objectiu de conèixer quines són les seves necessitats, els seus objectius, inquietuds de cara al futur i la seva opinió, amb la voluntat de sumar esforços i l'objectiu de donar-hi resposta en la mesura de les seves possibilitats.

Es proposa com eina de comunicació una enquesta online, que de manera àgil i senzilla permetrà recollir aquesta informació, i farà possible un anàlisi i extracció de conclusions posterior que serà la base sobre la qual es podrà començar a treballar.

Ben aviat, els comerços d'Olot rebran un correu electrònic explicant la iniciativa i el següent enllaç http://bit.ly/QüestionariCOMERÇOLOT que els permetrà accedir al qüestionari. Es demana a tots els comerciants que dediquin deu minuts del seu temps per tal de donar les respostes que permetin conèixer el sector i buscar propostes de millora. La data límit és el divendres dia 14 de juliol. Per tal que les conclusions siguin representatives del sector, cal que el nivell de resposta sigui el més elevat possible, i per tal de facilitar-ho l'Ajuntament d'Olot posarà a disposició dels comerciants una persona que visitarà els establiments per tal de poder oferir la seva ajuda i facilitar la resposta de l'enquesta.

Col·laboren amb la iniciativa l'Associació de Comerciants d'Olot (ACO) que donarà suport als seus associats en la gestió i resposta del qüestionari.

Una vegada analitzada la informació rebuda, l'Ajuntament presentarà els resultats a tot el sector implicat i s'estudiaran possibles accions i mesures de millora a desenvolupar en col·laboració publico privada. A la presentació d'aquest matí, el regidor de Promoció Econòmica d'Olot Estanis Vayreda ha explicat que "l'enquesta ens permetrà tenir una diagnosi exacta del comerç de la ciutat (característiques, perfil de client i serveis que s'ofereixen...) per enfocar millor les accions que puguem emprendre des de l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46296_comercplu-unanovapropo-taadrecadaal-comerciant-dolot-2.htm