logo
Imprimir
28-06-2017 | 21:53hs
•BAIX EMPORDà

La Costa Brava Fashion Week torna a marcar tendència i estil de la mà de Miriam Victoria

L'esdeveniment "Costa Brava Fashion Week" torna aquest any, del 21 al 23 de juliol, amb tot el seu genuí i elegant glamour


La tercera edició consecutiva de la Setmana de la Moda de la Costa Brava ( "Costa Brava Fashion Week"), situada en el sensacional emplaçament del Parc de l'Arbreda a Begur (Girona) guanyador del premi Pritzker -guardó equivalent als Oscars del món de l'Arquitectura- servirà per presentar, al públic i als mitjans de comunicació presents, desfilades de grans marques i altres activitats amb l'objectiu d'unir en un mateix espai a consumidors i firmes exclusives del ram, combinant elegància i exclusivitat i dirigint-se a un públic atret, a parts iguals, per la qualitat i el disseny. L'esdeveniment "Costa Brava Fashion Week" torna aquest any, del 21 al 23 de juliol, amb tot el seu genuí i elegant glamour. Ideat per l'Associació "Moda Catalunya i Balears", entitat fundada el 2007 de la mà de Miriam Victòria, una veritable artesana enamorada de la seva professió que va iniciar una brillant carrera publicitària a la primerenca edat de 14 anys, d'una manera fortuïta, que en el seu currículum trobem espots publicitaris per a Spa Water, l'Aixertell, Starlux, Heinz, Freixenet, BMW o Mercedes Benz, per esmentar unes quantes marques de referència obligada en els seus respectius sectors.

L'espai dedicat a l'esdeveniment compta amb una zona de passarel·la, de més de 60 metres de longitud, per la qual desfilaran tant grans marques com nous dissenyadors, cada dia de 19 a 21 h. També disposa d'una zona "Village", o espai destinat als expositors i patrocinadors en la qual els visitants podran conèixer els productes exhibits en les desfilades així com les últimes ofertes en imatge i lifestyle. A més compta amb un "Flow Space" o zona de relax, a disposició de tots els assistents a l'esdeveniment.

Quan un coneix en persona a Miriam Victòria, es pot constatar, amb certesa, no només la seva preocupació per assolir l'excel·lència en cada esdeveniment que organitza o patrocina, sinó l'emoció que sap transmetre a l'espectador. La Miriam imprimeix un segell de passió mediterrània amb un toc personal en tots els seus treballs com a experta influencer en matèria de Moda, Salut i Bellesa.

No obstant la seva vida sempre ha estat marcada per la combinació de bellesa, talent i esforç. Mentre cursava estudis a Londres, va completar la seva sòlida preparació empresarial compaginant-la amb el seu treball de model, el qual la va portar a desfilar per les exclusives passarel·les de Milà i París. Va ser a la capital de França on una agència propietat de l'actual inquilí de la Casa Blanca, Donald Trump, la va contractar per la seva semblança física amb la cèlebre model nord-americà Jerry Hall.

Miriam Victòria ha afrontat la seva brillant singladura professional com una sèrie de reptes a superar i dono fe del seu bon fer: als vint anys abandonava definitivament la seva carrera de model per crear la seva pròpia agència de Models, "Maxim Models". Aquesta agència va suposar un nou èxit aconseguit amb ardu treball i mostres d'emprenedoria i brillantor empresarial marca de la casa, convertint-se en la model espanyola més jove a fundar la seva pròpia agència de models (la més gran en nombre d'alumnes que mai ha existit a Espanya) i els centres de formació es van estendre per tot el país, expandint i consolidant la seva marca tant a escala nacional com internacional.

Des de l'any 2008, aquesta emprenedora de raça és a més la presidenta de "Moda Catalunya", en l'àmbit regional, i la presidenta de l'Associació "Dona i Moda" a escala nacional; entitats a través de les quals ha seguit fomentant totes aquelles iniciatives que contribueixen a valorar la moda pròpia d'Espanya, fomentant les bones maneres i saber estar.

El 2017, Miriam Victòria ha tornat a fer un pas decisiu en la seva brillant trajectòria professional. Aquesta vegada en qualitat de productora i directora de cinema. El seu primer llargmetratge per a la gran pantalla titulat "MODELS", s'estrenarà abans que conclogui l'any en curs.

Miriam és tot un exemple de "savoir faire" i un model d'empresària espanyola internacional que uneix ètica, estètica, excel·lència i passió en tots i cadascun dels seus projectes professionals.

Per a més informació, recomanem consultar les següents pàgines web: www.costabravafashionweek.com
www.miriamvictoria.com




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/46066_laco-tabravafa-hionweektornaamarcartendenciaie-tildelamademiriamvictoria-1.htm