logo
Imprimir
26-06-2017 | 14:52hs
•LA GARROTXA

Lluïda celebració de la Festa Major de Sant Joan les Fonts

La Nit de les Dones d'Aigua, el Piromusical, l'Orquestra Maravella i el dinar de Tornaboda van acollir més de 3.000 espectadors i han esdevingut els plats forts de la celebració


Sant Joan les Fonts ha celebrat amb èxit la seva Festa Major durant el pont de Sant Joan. Els actes s'iniciaren enguany amb una novetat, el divendres 23 a la tarda un equip de corredors voluntaris van dur la Flama del Canigó des de Bianya fins a l'Hort del Rector de Sant Joan les Fonts, on tenia lloc el primer acte de la festa amb el tradicional berenar popular i lectura de la llegenda. Tot seguit a l'Ajuntament tingué lloc el pregó a càrrec de Josep Granados, "En Nats" de Sant Joan, que va donar el tret de sortida a la celebració.

Amb la Flama del Canigó, i entrada ja la nit, es va encendre la foguera de la revetlla per donar pas al multitudinari espectacle de la Nit de les dones d'aigua, on les prop de 2.000 persones que s'hi van aplegar vàren gaudir d'una nit màgica que va culminar amb el Piromusical i el ball a la Plaça Major amb Duet de Franch i DJ.

Dissabte, va tenir lloc la missa solemne i la cercavila de la faràndula del poble. També s'organitzà, com ja és un costum any rere any, el concurs de pesca, el lliurament de premis del 38è concurs de fotografia de l'Escola de Belles Arts, i a la tarda tingué lloc el concert i ball amb l'Orquestra Maravella, que van oferir un concert fantàstic i de gran qualitat davant dels més de 700 espectadors, enmig del ball tingué lloc l'elecció de l'Hereu i la Pubilla, Albert Danés i Júlia Sala han estat escollits per representar aquest any Sant Joan les Fonts.

La festa acabà diumenge amb una trobada de cotxes antics, la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda que va acollir més de 400 assistents, a l'hora dels cafès va tenir lloc l'actuació del grup de Playback Surti com Surti, que van fer gaudir d'allò més a tots els assistents. L'últim acte de la Festa Major es va dur a terme a la plaça amb Country, on tots van dansar i s'ho van passar d'allò més bé.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45964_lluidacelebraciodelafe-tamajorde-antjoanle-font--1.htm