logo
Imprimir
26-06-2017 | 14:38hs
•CULTURA

'L'Empestat' als Banys Àrabs, clourà el pròxim 30 de juny les activitats d'Escenaris 2017

Prop de 120 representacions s'han donat a terme del 28 de gener al 30 de juny a diferents municipis de la comarca del Gironès


Escenaris 2017 es clourà aquest proper 30 de juny a les 8 del vespre amb la representació de "El Tast" a l'emblemàtic edifici dels Banys Àrabs de Girona.

"L'Empestat" es basa en dos dels personatges de l'obra shakespeariana:
les gures de Caliban (l'home-salvatge) i la d'Ariel (l'esperit de l'aire, caracteritzat per la música). Ambdós són els únics habitants d'una illa. L'empestat "en sec" ve a ser una versió de l'espectacle original, en què es manté íntegrament el text i la música, però varia la concepció de l'espai escènic. En aquesta versió "seca" es prescindeix de la pluja i de l'aigua, que en la versió original cau de forma constant.

Espectacle està dirigit per Xavier Albertí, amb text de Jordi Oriol, i interpretat per Jordi Oriol i Carles Pedragosa.

Amb tretze edicions, Escenaris, ha permès consolidar la programació de teatre professional en tots els racons de la comarca. Aquesta activitat mancomuna l'acció cultural dels ajuntaments dotar-los de més i millors eines de programació. A més, potencia un públic itinerant que fa més sostenibles els espectacles i, donant lloc a un altaveu per a tot tipus de propostes, amb independència de les dimensions del municipi que presenti l'obra.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45962_lempe-tatal-bany-arab-clouraelproxim30dejunyle-activitat-de-cenari-2017-2019.htm