logo
Imprimir
23-06-2017 | 00:32hs
•FIRES I FESTES

Aquest divendres a Sant Joan les Fonts XIV NIT DE LES DONES D’AIGUA

Divendres 23 de juny a les 22:30h a Sant Joan les Fonts


Aquest espectacle únic de dansa i teatre tindrà lloc durant la revetlla de Sant Joan al Pont Medieval de Sant Joan les Fonts al punt de les 22.30h.

L’espectacle fa una adaptació de la tradicional llegenda de les dones d’aigua catalana, on s’explica que aquests éssers naturals apareixien aquesta nit tan màgica a rentar les seves robes al riu.

Enguany la direcció artística anirà a càrrec de l’Associació de Dones en Dansa Hibiscus. Maria Cresswell, coreògrafa responsable de l’associació i coordinadora de l’espectacle proposa, per aquest 2017, una posada en escena on les expressions i els sentiments es podran apreciar en els diferents estats d’una dona. Acostar l’acció al públic assistent i fer-lo més partícip de l’acció, serà un dels punts a destacar en aquesta edició.

Més de 30 voluntaris i professionals formen part de l'equip de persones que donarà vida a la llegenda de les dones d'aigua, un espectacle màgic en un entorn privilegiat, presidit pel Pont Medieval de Sant Joan les Fonts.

La Nit de les Dones d’aigua és una proposta de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, que contribueix a la posada en valor d’un entorn de gran bellesa, com és el riu i els espais més propers a la Oficina de Turisme municipal.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45890_aque-tdivendre-a-antjoanle-font-xivnitdele-done-daigua-1.htm