logo
Imprimir
26-06-2017 | 14:17hs
•TARRAGONA

Wine Palace amplia horitzons i arriba a les 23 botigues

La marca ha obert un nou establiment a Salou, on ha agafat el relleu de la històrica Vinoteca de Salou adoptant un perfil més exclusiu


La feina ben feta acostuma a recollir els seus fruits. En aquest cas, fruits vitivinícoles, que són els que ha recol·lectat l'empresa Wine Palace després d'haver obert una nova botiga a Salou, la que ha suposat l'expansió de l'empresa fins als 23 establiments.

La nova inauguració ha vingut acompanyada d'una novetat remarcable. I és que sense deixar de banda la seva línia de negoci fonamental, amb locals de més de 300 metres quadrats i milers de referències de vins i destil·lats, la nova incorporació del Tarragonès suposa l'arribada d'un model més petit i exclusiu en el qual es prioritzarà l'elecció de la gamma de productes.

Tot plegat va sorgir arran de la jubilació del propietari de la Vinoteca de Salou, un fet que va propiciar una primera conversa entre Noelia Pacios, gerent de Wine Palace, i el responsable de la botiga salouenca. L'objectiu, detalla Pacios, era el d'adaptar el model de Wine Palace a l'establiment tot mantenint, això sí, l'essència quotidiana i la llarga experiència d'en Pere darrere del taulell, un recorregut que el propietari volia que quedés palès en el nom del local. I va ser així com es va batejar l'establiment amb un concepte híbrid que ha resultat satisfactori per a les dues parts: "La Vinoteca de Salou by Wine Palace".

En relació a la permeabilitat del negoci a les directrius característiques de Wine Palace, la gerent és concisa: "No ha estat difícil, és como un 'mini' Wine Palace però amb els mateixos valors que té qualsevol altre local nostre: atenció personalitzada, preus competitius i amb una extensa gamma de productes".

Futures obertures

La de Salou no serà l'última botiga amb el segell Wine Palace, ni molt menys. De fet, la companyia contempla obrir almenys tres establiments a l'any repartits arreu de la geografia catalana. Pel que fa a la possibilitat de franquiciar o créixer fora de Catalunya, l'empresa no ho contempla fins, com a mínim, el 2020.

De moment, el creixement de la firma és notori i especialment evident des de la incorporació de Pacios com a gerent d'Alregi S.L., propietària de la marca Wine Palace. "Es tracta d'una organització horitzontal on el talent, la conciliació, les noves tecnologies, l'atenció al client i la cultura del vi són els meus abanderats" assegura.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45885_winepalaceampliahoritzon-iarribaale-23botigue--5.htm