logo
Imprimir
23-06-2017 | 10:54hs
•ACTUALITAT GIRONA

'Radikal Girona' arriba per despertar consciències sobre els reptes de futur

La jornada, organitzada per la Fundació Privada per a la Creativació, es farà a l'Auditori de Girona el pròxim 7 de juliol


Un any després de la celebració de les 'Creativation Talks', enguany la Fundació Privada per a la Creativació presenta 'Radikal Girona', una jornada que té l'objectiu de mostrar les oportunitats del món que s'acosta. El president de l'entitat, Josep Lagares ha sigut l'encarregat d'explicar en què consistirà la jornada que es celebrarà a l'Auditori de Girona el divendres 7 de juliol. "Serà un dia trepidant. Volem donar l'oportunitat a la societat gironina d'obrir els ulls davant dels reptes que haurem d'afontar en un futur immediat. A Radikal Girona donarem resposta a molts dels interrogants", ha assenyalat Josep Lagares durant la presentació de l'esdeveniment. A banda de la presència del president de la Fundació per a la Creativació, l'acte també ha comptat amb Miquel Àngel Oliva, director de l'entitat i que serà el responsable de tancar la jornada amb la presentació del 'Creativation Challenge', un nou projecte educatiu per resoldre reptes reals a l'escola.

"Les nacions que s'adaptin als canvis seran les úniques que guanyaran, i la resta es mantindran en un segon nivell", ha explicat Lagares mentre donava detalls del que es podrà veure al 'Radikal Girona'. Adreçat a empresaris, a la comunitat educativa i especialment als joves, la jornada 'Radikal Girona' arrencarà amb la conferència inaugural "Vers un món exponencial", que anirà a càrrec del mateix Lagares. Una altra de les activitats destacades de la jornada serà la ponència 'RADIKAL 4'. El fundador i president d'Infonomia, Alfons Cornella serà el convidat estrella d'una jornada que finalitzarà a 2/4 d'1 del migdia. El públic que s'acosti a l'Auditori de Girona també podrà adquirir a un preu especial la nova versió actualitzada del joc 'The Creativation Game', un producte desenvolupat per la Fundació Metalquimia i la Fundació Privada per a la Creativació, i que avui s'ha mostrat als mitjans de comunicació. "Com que és una jornada pensada especialment pels més joves, aquells que s'inscriguin al nostre web, podran accedir a 'Radikal Girona' de forma gratuïta", ha comentat Josep Lagares.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45860_radikalgironaarribaperde-pertarcon-ciencie-obreel-repte-defutur-3.htm