logo
Imprimir
11-06-2017 | 22:21hs
•MOTOR

300 vehicles a la trobada de cotxes americans de Platja d'Aro

Durant tot el cap de setmana s'ha fet passejos d'exhibició en grup pels carrers, ball en línia i música en directe, demostracions i proves de conducció, zona infantil i on s'han instal·lat food trucks amb oferta gastronòmica


Platja d'Aro ha acollit un any més la trobada de cotxes americans a l'aparcament de la Masia Bas. Enguany uns 250 vehicles han participat en aquesta cita que aplega centenars de persones, des d'amants del motor i de la cultura americana fins a curiosos.

La 28a Trobada Nacional i 23a Internacional de Cotxes Americans on s'ha pogut poden veure, entre d'altres, vehicles de marques mítiques com són Cadillac, Buck, Ford, Chevrolet o Lincoln. Organitza l'American Car Club de Catalunya (ACCC) i és la setzena edició consecutiva que la doble concentració es fa al municipi.

Durant tot el cap de setmana s'ha fet passejos d'exhibició en grup pels carrers, ball en línia i música en directe, demostracions i proves de conducció, zona infantil i on s'han instal·lat food trucks amb oferta gastronòmica.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45690_300vehicle-alatrobadadecotxe-american-deplatjadaro-5.htm