logo
Imprimir
15-06-2017 | 19:19hs
•LA SELVA

Caldes de Malavella estrena la rehabilitació de Cal Ferrer de la Plaça

Balliu destaca la nova sala de plens "àmplia i còmoda" que mereix el municipi


Caldes de Malavella ha obert avui al públic Cal Ferrer de la Plaça després de les obres de rehabilitació en una festa d'inauguració a la qual s'havien convidat tots els veïns i en què ha participat la Colla Gegantera de la vila. A l'acte hi han assistit l'alcalde, Salvador Balliu; els regidors de Caldes; el director dels serveis territorials d'Urbanisme de la Generalitat, Pere Saló, i també batlles selvatans com Montserrat Roura, Josep Maria Ciurana o Martí Nogué, de Riudellots, Maçanet i Sils, respectivament.

En el seu parlament, Balliu ha subratllat que la rehabilitació d'aquest casal medieval permet completar la construcció d'un ajuntament ampli per acollir bona part dels serveis municipals. El batlle de Caldes de Malavella ha recordat que aquest equipament ha estat "un anhel" de molts dels seus predecessors, especialment pel que fa a la nova sala de plens, que "finalment tindrà la consistència requerida amb un espai ampli i còmode", com "es mereix la nostra població donada la transcendència dels actes que s'hi ha de tractar", tot recordant que en aquests quaranta anys de democràcia, els plens s'han anat celebrant en espais de caràcter improvisat o allunyats de l'Ajuntament, com el primer pis de la Casa Rosa o a la sala annexa.

Per la seva banda, el delegat d'Urbanisme també ha volgut destacar la importància d'aquest nou equipament municipal, ubicat en un espai adossat a un tram de l'antiga muralla medieval i que es creu que data del segle XII o XIII.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45685_calde-demalavellae-trenalarehabilitaciodecalferrerdelaplaca-3.htm