logo
Imprimir
21-05-2017 | 23:03hs
•LA GARROTXA

Sant Joan les Flors fa 'un salt de qualitat'

Satisfacció a Sant Joan les Fonts per la resposta del públic que ha visitat la mostra floral


Sant Joan les Fonts tanca aquest cap de setmana la mostra floral Sant Joan les Flors amb "molta satisfacció" per l'afluència de visitants i pel "salt de qualitat" que ha ofert l'exhibició. L'alcalde del municipi, Joan Espona, destaca que "res ha fallat, ni tan sols el temps", aquest cap de setmana i per això són molts els visitants que s'han acostat a la mostra floral més gran de la Garrotxa, que enguany ha omplert els carrers i els monuments de la vila amb una seixantena d'instal·lacions.

"Aquest any hem fet un pas endavant i la gent ens ho ha valorat, per això estem molt satisfets", detalla el batlle, que afegeix que "els artistes, les entitats i tothom que col·labora en la mostra ha ofert un salt de qualitat, i quan veus que l'aposta de l'ajuntament és corresposta per tothom, és per estar-ne satisfet". "Hi ha diversos elements que fan pensar que aquest any hem marcat un des d'ara i a partir d'ara, ha estat un punt de transició de com érem a cap a on volem anar", relata Espona.

Més de 25 floristeries i jardineries d'arreu de la demarcació hi ha presentat les seves instal·lacions florals acompanyant a artistes, associacions, entitats locals, escoles i instituts, particulars i voluntaris d'arreu de la comarca, i a més, enguany s'ha comptat amb la presència d'Eduard Maynegra, de l'empresa Flors Laguarda, campió nacional d'Art Floral i 6è en la Copa d'Europa d'Art Floral Europa Cup – European Florist Championship; i de l'arquitecte Xevi Bayona i l'equip audiovisual de Nor-B, a més d'estudiants de la Facultat de Belles Arts de Barcelona.

Una de les novetats d'aquesta edició és que diverses de les instal·lacions es convertiran ara en espais verds fixos a Sant Joan. "Aquest any hem apostat per l'enjardinament, amb planta per tot l'any, no de temporada, i això quedarà pel poble", explica Espona, que afegeix que també s'ha presentat la fase final de l'Hort del Rector, un recorregut terapèutic vinculat al projecte del Parc de les Olors.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/45050_-antjoanle-flor-faun-altdequalitat-3.htm