logo
Imprimir
15-05-2017 | 16:39hs
•BESALú, VILA COMTAL

La música envairà Besalú el darrer cap de setmana de maig

El cor Safari d'Uganda, sorgit d'un orfenat africà, donarà el tret de sortida a tres dies amb propostes musicals ben diverses


Besalú viurà tres dies marcats per la música el darrer cap de setmana d'aquest mes de maig. El cor Safari d'Uganda, un concert sobre Roger de Flor i un recital de cant coral seran els protagonistes musicals dels dies 26, 27 i 28 de maig a la vila garrotxina, que s'omplirà de propostes ben diferents.

Divendres 26 serà el torn del Cor Safari, una agrupació coral infantil nascuda en un orfenat d'Uganda, que serà a Besalú aprofitant que aquella mateixa setmana té prevista una actuació a Madrid amb el cantant Alejandro Sanz, ha explicat la regidora de Besalú, Mònica Serra. En l'actuació, que serà al monestir de Sant Pere, hi participaran els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Besalú. El preu de l'entrada és de 5 euros, que es destinaran al projecte solidari del Cor.

El segon concert serà "Que venen els catalans!, una proposta gratuïta a càrrec de l'Orquestra Gerhard de l'Escola de Música Robert Gerhard de Valls. La cita, que serà el dia 27 a les set de la tarda al teatre Cal Tronc, tindrà com a protagonista el cronista Ramon Muntaner, interpretat per Jordi Jubany, que relatarà la veritable història de l'almirall Roger de Flor i els almogàvers. L'orquestra ambientarà els successos interpretant música composta pel vallenc Ramon Ribé.

Finalment, la darrera proposta serà una cantada de cant coral el dia 28, a les sis de la tarda, al monestir de Sant Pere i també té l'entrada lliure. L'encarregada de posar música a la vetllada serà la societat coral La Unió Sant Cugatenca.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/44886_lamu-icaenvairabe-alueldarrercapde-etmanademaig-2.htm