logo
Imprimir
03-05-2017 | 09:58hs
•CULTURA

Èxit en l'estrena en la nova comèdia de la companyia 'Tres Colades' a Sant Joan les Fonts

A partir d'aquest moment Tres Colades inicia la seva gira per la comarca de la Garrotxa, en la que visitaran diferents municipis portant una obra divertida


Dissabte passat, dia 29 d'abril, es va dur a terme l'estrena de l'obra "Bojos pel diamant" de la companyia Tres Colades, de Sant Joan les Fonts. La nova obra, de producció pròpia i guió original, va presentar una història de lladres molt actual i dinàmica, on els personatges planejaven com poder robar un objecte de gran valor per poder fugir a Cuba. Amb un ritme animat i uns personatges frescos i divertits, els actors i actrius de la companyia santjoanenca aconseguiren captar l'atenció del nombrós públic assistent, el qual va valorar, molt efusivament, el treball de la companyia i la qualitat de l'obra.

A partir d'aquest moment Tres Colades inicia la seva gira per la comarca de la Garrotxa, en la que visitaran diferents municipis portant una obra divertida, amena i per a tots els públics. Per a més informació o petició de representació en algun poble es poden posar en contacte mitjançant el facebook de la companyia TRES COLADES.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/44603_exitenle-trenaenlanovacomediadelacompanyiatre-colade-a-antjoanle-font--2.htm