logo
Imprimir
27-04-2017 | 08:47hs
•EL RIPOLLèS

Les portes, les protagonistes del Museu Etnogràfic de Ripoll aquest mes de maig 2017

Realització d'un concurs de portes del Ripollès, en el marc de l'exposició "3000 portes"


Aquest mes de maig, el Museu Etnogràfic de Ripoll inaugura la pròxima exposició temporal que acollirà fins al diumenge 28 de maig.La mostra s'anomena "3000 portes", obra de l'artista d'Ádám Lukács, i es caracteritza per incloure imatges de portes antigues de 65 ciutats de 15 països.

L'exposició serà inaugurada el dia 4 de maig a les 19h al Museu. La presentació de l'acte anirà a càrrec del Dr. Barnabás Kovács, Cònsol General d'Hongria, i Jordi Munell i Garcia, alcalde de Ripoll.

Aprofitant aquesta exposició, des del Museu Etnogràfic de Ripoll s'ha organitzat un concurs de fotografia, que es realitzarà durant el mes de maig, consistent en fotografiar les portes més característiques de la comarca del Ripollès. Indicacions per a participar-hi:

· Del 4 al 21 de maig, enviar les fotografies en el correu electrònic museuetnograficripoll@gmail.com (un màxim de 3 fotografies per participant).

· El 22 de maig, es penjaran les fotografies rebudes al Facebook del Museu Etnogràfic de Ripoll, on tothom podrà votar clicant "m'agrada" a la seva imatge preferida fins al 28 de maig.

· El dilluns 29 de maig es donarà a conèixer la fotografia guanyadora, que serà la que hagi obtingut més "m'agrada".

L'autor de la imatge rebrà com a premi un lot de productes de la marca de garantia "Producte del Ripollès", amb formatge, fuet, mel, cervesa artesana, coca i infusions.





Link:
https://gironanoticies.com/noticia/44488_le-porte-le-protagoni-te-delmu-euetnograficderipollaque-tme-demaig2017-3.htm