logo
Imprimir
20-04-2017 | 23:12hs
•POLíTICA

El PPC denuncia la manca de compromís de la Generalitat amb el Parc Científic i Tecnològic de la UdG

El diputat del PPC al Parlament per Girona, Sergio Santamaría, critica el "no sap/no respon" de la directora general d'Indústria de la Generalitat, Núria Betriu, com a resposta a una pregunta oral en relació a la liquidació del Parc


El diputat del Partit Popular Català al Parlament de Catalunya per Girona, Sergio Santamaría, ha denunciat avui la manca de compromís de la Generalitat amb el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona.

En aquest sentit, Sergio Santamaría ha criticat el "no sap/no respon" de la directora general d'Indústria de la Generalitat, Núria Betriu, com a resposta a una pregunta oral del diputat a la comissió d'Empresa i Coneixement en relació a la liquidació del Parc.

Així mateix, el diputat del PPC ha explicat que "no entenem que la directora general d'Indústria al·legui que aquest tema no és de la seva competència quan s'ha passat gran part de la seva compareixença d'avui parlant d'innovació i de la necessitat de destinar més recursos a recerca i desenvolupament en relació a les empreses tecnològiques de Catalunya".

D'altra banda, Santamaría ha recordat que "el compromís que va assumir la Generalitat amb el Patronat del Parc Científic d'aportar 5 milions d'euros per salvar el Parc no es va complir, ja que finalment no van fer un pagament al comptat i a més, es tractava d'un pagament amb condicions". "Aquest fet posa en entredit l'acció del Departament d'Empresa en polítiques d'innovació", ha afegit.

Finalment, el diputat del PPC per Girona ha assegurat que "el Govern d'Espanya, a diferència del que fa la Generalitat, continuarà treballant per garantir la continuïtat del Parc".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/44315_elppcdenuncialamancadecompromi-delageneralitatambelparccientificitecnologicdelaudg-1.htm