logo
Imprimir
04-04-2017 | 19:35hs
•EL RIPOLLèS

Jornades esportives per a infants a Ripoll aquesta Setmana Santa

La iniciativa combinarà diverses activitats al pavelló municipal, la piscina coberta i el camp de futbol


Ripoll acollirà aquesta Setmana Santa unes jornades esportives per a infants. La proposta, que tindrà lloc els matins del 10 al 13 d'abril, està organitzada conjuntament per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Ripoll, el Consell Comarcal i el Consell Esportiu del Ripollès i s'adreça a la mainada nascuda entre el 2002 i el 2012.

L'objectiu, indiquen des de l'organització, és que els menuts aprofitin les vacances escolars de Pasqua per gaudir de diverses activitats lúdiques i esportives. Així, els participants a les jornades podran practicar esports com l'handbol, el tenis o la natació i entretenir-se al mateix temps que treballen les habilitats motrius, les qualitats físiques bàsiques i també les seves competències socials.

I és que les activitats, que es desenvoluparan a les instal·lacions esportives de la capital del Ripollès, es treballaran a partir d'una metodologia cooperativa mitjançant la qual tots els participants buscaran aconseguir uns objectius comuns.

Les activitats es faran de les 9 del matí a la 1 del migdia, des de dilluns vinent i fins dijous, al pavelló municipal de Ripoll, així com al camp de futbol i la piscina coberta. Les inscripcions es poden fer fins al dia 7 a les 3 de la tarda tant al servei de l'Esport, a la piscina municipal o a l'adreça http://inscripcions.ceripolles.cat.

Els interessats s'hi poden inscriure pels quatre dies (a un preu de 38 euros per infant o de 33 si són dos o més germans) o bé per dies puntuals, a 12 euros diaris.

Divendres 7 a les 7 del vespre hi haurà una reunió informativa per a les famílies dels inscrits a la seu del Consell Comarcal.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/43988_jornade-e-portive-perainfant-aripollaque-ta-etmana-anta-3.htm