logo
Imprimir
20-03-2017 | 22:32hs
•ALT EMPORDà

A punt pel desè aniversari del festival Còmic de Figueres

Se celebrarà del 13 al 16 d'abril i comptarà amb Marc Martínez, Yolanda Ramos i Guillem Albà


El festival Còmic de Figueres celebrarà aquest any el seu desè aniversari amb una proposta carregada d'humor. Del 13 al 16 d'abril, la capital de l'Alt Empordà s'omplirà de nou de riallades gràcies als espectacles de noms com The Umbilical Brothers, Yolanda Ramos, Marc Martínez o Guillem Albà i la Marabunta.

La cita, que dimecres farà pública la seva programació completa, arrencarà amb una gala inaugural que servirà de menú degustació per a tot el que el públic trobarà al cap de setmana. La monologuista Yolanda Ramos i The Umbilical Brothers, Guillem Albà i l'Orquestra Marabunta, el figuerenc Àngel Amieva o els populars Xuriguera i Faixedas celebraran la dècada del Festival Còmic i donaran el tret de sortida a la cita altempordanesa el dijous 13.

L'endemà, 14, serà el torn de The Umbilical Brothers i el polifacètic Guillem Alba que, amb "Marabunta", barrejarà de nou música i clown en una proposta multipremiada. El dissabte 15 actuarà Marc Martínez que, trencant amb la imatge del malvat personatge del thriller "Nit i dia", provocarà el riure dels espectadors com si de deu monologuistes es tractés. Dels darrers a actuar seran Aga-Boom, que diumenge 16 tornen al Teatre el Jardí de Figueres des de Las Vegas per bufar les espelmes amb el públic figuerenc.

A més, el festival Còmic també proposa sessions de ioga del riure, cursos de risoteràpia, teatre als barris, l'estrena del darrer espectacle de Marcel Tomàs o microteatre a la Fundació Clerch i Nicolau.





Link:
https://gironanoticies.com/noticia/43574_apuntpelde-eaniver-aridelfe-tivalcomicdefiguere--3.htm