logo
Imprimir
20-03-2017 | 20:13hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

L'Ajuntament d'Olot organitza el 5è Fòrum d'Oportunitats Empresarials

Enguany, i com a novetat, el Fòrum constarà de dues jornades: El dimecres 24 de maig es presentaran els projectes i el dijous 29 de juny hi haurà la jornada de finançament alternatiu i networking


L'Ajuntament d'Olot organitza el 5è Fòrum d'Oportunitats Empresarials. A través de l'Agència d'Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa - DinamiG, la col·laboració de l'Associació de Joves Empresaris de la Garrotxa (JEG) i la Diputació de Girona es posa en marxa aquesta iniciativa que es dirigeix als emprenedors amb idees per crear un negoci o expandir-lo per tal de posar-los en contacte amb persones que tinguin interès i puguin aportar recursos o col·laboracions.

El Fòrum d'Oportunitats Empresarials és l'espai de trobada on posar en contacte emprenedors, empresaris i persones que puguin estar interessats en un projecte, per tal que puguin sorgir aliances i sinergies entre ells per tal d'engegar o expandir un negoci sigui compartint, intercanviant o col·laborant.

La regidora d'Empresa i Ocupació, Nuri Zambrano, ha explicat que "aquest any, com a novetat, el Fòrum constarà de 2 jornades: la primera serà el 24 de maig, en què les persones inscrites exposaran en públic el seu projecte de negoci". Segons Zambrano, "es presentaran totes les oportunitats que s'ofereixen i totes les que es demanen, per tal que els interessats puguin contactar amb les persones que creguin convenient, i plantejar-los la possibilitat d'iniciar un projecte empresarial".

La segona jornada serà el 29 de juny i serà una jornada dedicada al finançament alternatiu. L'objectiu de la jornada és donar a conèixer diferents alternatives financeres complementàries a la banca tradicional per tal de poder-les aplicar a la nostra empresa.

Intervindran Sandra Font, cap de finançament alternatiu d'ACCIÓ; Jordi Solé, co-founder ECrowd; Paulino de Evan, co-founder Finanzarel i Ernest Garcia de Garcia Gasull Consulting. També intervindrà, com a cas d'èxit, una empresa del territori (d'Olot), que explicarà la seva experiència. En acabar hi haurà networking entre tots els participants de la jornada. Si parlem de números, fins a arribar a aquesta edició el Fòrum d'Oportunitats Empresarials ha comptat amb la participació d'unes 150 persones i s'han presentat un total de 65 propostes, de les quals algunes estan en tractes.

Totes les persones interessades a participar al Fòrum d'Oportunitats Empresarials poden ampliar la informació i fer la seva inscripció a través del web empresaaldia.olot.cat, trucant al telèfon 972 26 01 52, extensió 1, escrivint un correu a forumoportunitats@dinamig.cat, o bé dirigint-se a la seu de DinamiG, al carrer Tomàs de Lorenzana, 15 d'Olot.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/43569_lajuntamentdolotorganitzael5eforumdoportunitat-empre-arial--2.htm