logo
Imprimir
24-03-2017 | 22:32hs
•+ NOTíCIES

Millo defensa que “la majoria dels catalans no volen confrontacions, sinó solucions als problemes”

El delegat del Govern posa com a exemple les inversions en infraestructures i anuncia que Adif invertirà 9,5 milions d'euros en la renovació integral de la via entre Maçanet i Caldes de Malavella


El delegat del Govern a Catalunya, Enric Millo, ha manifestat avui que "la majoria dels catalans no volen confrontacions, sinó solucions als problemes que tenen" i ha convidat al Govern de la Generalitat a "no quedar enrocat i paralitzat en un referèndum que divideix la societat".

Com a exemple de mesures concretes, Millo ha posat les inversions en infraestructures. Després de reunir-se avui amb el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, el delegat del Govern ha anunciat que Adif invertirà 9,5 milions d'euros en la xarxa convencional a Catalunya per a la renovació integral de la via en el tram Maçanet-Caldes de Malavella, en la línia d'ample ibèric Barcelona, Girona- Portbou, mitjançant la licitació de tres contractes de subministrament i transport de materials.

Enric Millo ha convidat al president, Carles Puigdemont, i al vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, a "decidir quin paper volen jugar, perquè no es pot fer de bomber i piròman a la vegada". Al seu judici, "no es pot caure de cap manera en el parany" de, per una banda, "reivindicar el diàleg" i, per l'altra, "donar l'ultimàtum d'estar disposat a convocar un referèndum il·legal". Millo ha reiterat que el Govern d'Espanya sempre "ha estat disposat a dialogar" i s'ha mostrat "sorprès" perquè la Generalitat mantingui aquesta "posició contradictòria".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/43558_millodefen-aquelamajoriadel-catalan-novolenconfrontacion-ino-olucion-al-probleme--2.htm