logo
Imprimir
16-03-2017 | 17:37hs
•LA SELVA

La consellera de Governació inaugura les obres d'ampliació del Pavelló Municipal d'Esports de Riudellots

Enguany es commemoren els 30 anys de l'equipament esportiu


Riudellots de la Selva ha inaugurat oficialment les obres d'ampliació del Pavelló Municipal d'Esports aquest diumenge a les 12 del migdia a càrrec de la Consellera de Governació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, acompanyada per l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura i del regidor d'Esports Gerard Fabrellas. A l'acte també hi han assistit els regidors de l'equip de govern i de l'oposició i diversos representants d'entitats i clubs esportius així com el president del Consell Comarcal de la Selva Salvador Balliu i el representant territorial de l'Esport a Girona, Josep Pujols.

Les obres han permès adequar les instal·lacions als requeriments reglamentaris del Consell Català de l'Esport així com ampliar l'oferta d'activitats que es realitzen i millorar la comoditat dels seus usuaris amb nous espais per a realitzar les diverses activitats esportives, uns vestidors nous, uns nous lavabos així com sales de reunions pels clubs i entitats.

Els treballs van iniciar-se el mes de març de l'any passat i han suposat una inversió de 956.403,17 €, 270.000 € dels quals, han estat aportats pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

El projecte d'ampliació del pavelló va començar a gestar-se l'any 2011 per solucionar les necessitats i els problemes d'espai i adequar les instal·lacions als requeriments reglamentaris del Consell Català de l'Esport pel que fa a les mides de la pista poliesportiva així com millorar l'accessibilitat a l'equipament.

L'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura i el regidor d'Esports Gerard Fabrellas, s'han mostrat molt satisfets amb la millora d'aquest equipament esportiu que coincideix en els 30 anys de la seva posada en funcionament.

En aquest sentit, l'alcaldessa Montserrat Roura ha explicat que el pavelló dóna servei a més de 500 persones en les diferents disciplines i activitats esportives que van des del futbol sala, al handbol fins a l'atletisme, passant per les activitats dirigides i els campus esportius que s'organitzen durant l'any.

Roura ha volgut destacar també que aquestes obres d'ampliació s'han rebut amb molt d'entusiasme tant pels actuals usuaris com pels nous, que en només dues setmanes s'han vist com es doblaven inscripcions de riudellotencs i riudellotenques a les activitats dirigides que s'ofereixen des del Servei d'Esports.

Per la seva banda la Consellera Meritxell Borràs ha manifestat que "estem davant d'una reforma en majúscules. Un projecte ambiciós per millorar un l'equipament, que és punt de trobada i de cohesió social". Borràs ha destacat "la bona feina en un moment complicat econòmicament. Un exemple clar de col·laboració entre entitats i administracions per tirar endavant projectes ambiciosos".

Unes 400 persones han assistit als actes que han acabat amb una demostració de Zumba i un refrigeri.

Com a curiositat la Consellera de Governació, Meritxell Borràs s'ha fet el carnet d'usuària del pavelló.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/43373_lacon-elleradegovernacioinaugurale-obre-dampliaciodelpavellomunicipalde-port-deriudellot--3.htm