logo
Imprimir
24-02-2017 | 11:46hs
•TURISME

Platja d'Aro es promociona turísticament a la Fira Danish Golf Show a Dinamarca

El calendari anual d'assistència a fires inclou també la presència a Brussel·les, Berlín o Bilbao


La regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro continua desenvolupant el seu programa de promoció internacional i nacional mitjançant fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic, amb la presència, del 24 al 26 de febrer, a la Danish Golf Show a la Harding, Dinamarca; la més important d'aquell país sobre productes i destinacions vinculades al golf. L'Ajuntament hi és present conjuntament amb el Golf d'Aro en el marc de l'estand del Patronat de Turisme Girona Costa Brava.

L'assistència en aquesta mostra temàtica, s'emmarca en el treball del municipi per convertir-se en Destinació de Turisme Esportiu (DTE) gràcies a les seves instal·lacions i a la capacitat per acollir grans esdeveniments, quan es compleixen quatre anys de l'acreditació del municipi com a Destinació de Turisme Familiar (DTE), un guardó que certifica que tant des de l'àmbit públic com des dels serveis turístics -allotjament, restauració i oci- es vetlla per facilitar l'estada de les famílies. Els objectius del segell són promocionar i comercialitzar l'oferta turística relacionada amb els esports entre esportistes d'alta competició, turistes que centren les vacances en l'esport o que practiquen l'activitat esportiva durant el temps d'esbarjo, o bé el públic visitant amant dels grans esdeveniment esportius.
La presència en aquesta fira pren el relleu a la primera fira de l'any, el Salon des Vacances de Brussel·les (Bèlgica) a primers de febrer; i les properes del calendari són Girocàmping Girona (març), ITB Berlín (març), Sevatur Sant Sebastià (març) o Expovacaciones Bilbao (maig). En les properes setmanes s'ampliarà aquesta participació en d'altres iniciatives. La participació en les mostres s'articula mitjançant diverses fórmules però sempre dins un àmbit més ampli del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de l'Agència Catalana de Turisme o bé de l'Oficina Espanyola de Turisme.

Altres fórmules de promoció del municipi s'estan desenvolupant en el món digital. L'any 2016 els diversos llocs web municipals van sumar 625.359 visites (+61'8%), sobretot el portal turístic (352.130) i del ciutadà (184-169); però també els vinculats a esdeveniments: Jornades Fotogràfiques (20.051), Nits de Jazz (19.444), Estereofònics (11.727), entre d'altres. En relació a les xarxes socials, el facebook municipal ha aconseguit 899 nous usuaris amb opció "m'agrada" (tanca l'any amb 5.426), el perfil a twitter 614 nous seguidors (acaba l'anualitat amb 3.194), el canal a youtube assoleix les 8.151 visualitzacions (amb un històric de 27.233) i 592 seguidors en els primers mesos l'estrena a Instagram.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/43057_platjadaroe-promocionaturi-ticamentalafiradani-hgolf-howadinamarca-1.htm