logo
Imprimir
25-01-2017 | 20:56hs
•INTERNACIONAL

Empresaris catalans expliquen a Brussel·les els problemes que comportaria la independència

Organitzat pel grup dels liberals ALDE i 'Empresaris de Catalunya', l'acte s'ha fet al Parlament Europeu


Si ahir era el president de la Generalitat, Carles Puigdemont que explicava els avantatges de la secessió, avui a les 11 del matí, 'Empresaris de Catalunya' (EC) ha celebrat un acte per explicar els efectes negatius de la independència. La conferència, que ha tingut lloc a la Sala ASP 5G1 del Parlament Europeu, també ha comptat amb el suport d'ALDE (Alliance of Liberals and Democrats for Europe). Sota el lema de 'Cataluña corazón económico de España y Europa. Problemas económicos y sociales derivados del proceso independentista', l'acte ha estat presidit per l'eurodiputada Teresa Giménez Barbat (ALDE Group) mentre que els ponents eren membres de l'associació 'Empresaris de Catalunya'.

"Hem vingut a replicar discursos com els de Puigdemont. Pensem que hem de reconduir la situació, ja que les empreses en surten perjudicades i cada vegada es fan menys inversions a Catalunya", ha assegurat l'empresari i president d'EC, Josep Bou Vila. A banda de la presència de Bou, a la ponència també hi eren Joaquim Molins, catedràtic de Ciències Polítiques i de l'Administració de la UAB i vicepresident d'EC; i Carlos Rivadulla, advocat, emprenedor i vicepresident d'EC. "No ens podem quedar de braços plegats i veure com incompleixen la legalitat. Hem d'aportar solucions perquè aquesta situació genera inestabilitat política, jurídica i social", ha indicat Josep Bou abans de començar la conferència celebrada a la capital belga.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/42234_empre-ari-catalan-expliquenabru-elle-el-probleme-quecomportarialaindependencia-2.htm