logo
Imprimir
11-01-2017 | 22:13hs
•LA SELVA

Caldes de Malavella inaugura l'escola 'La Benaula'

La consellera ha descobert la placa inaugural i ha fet un recorregut per totes les instal·lacions

Caldes de Malavella ha rebut la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, per a inaugurar l’escola La Benaula del municipi. L'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, la regidora d'Educació, Àngela Frigolé, i la resta de regidors l'han rebuda a l'Ajuntament on li han comentat temes d'educació i on ha signat en el Llibre d'Honor de l'Ajuntament de Caldes de Malavella, per tot seguit acompanyar-la cap a l'escola La Benaula per a la seva inauguració.

Un cop a l'escola, la consellera ha descobert la placa inaugural i ha fet un recorregut per totes les instal·lacions del centre –que fa just un any que funciona en la nova edificació-, acompanyada per la directora i professorat del centre; pel delegat del govern de la Generalitat a Girona; Eudald Casadesús, pel director dels serveis territorials d'ensenyament a Girona, Josep Polanco.
Els alumnes de l'escola han obsequiat a les visites amb l'actuació del Ball de l'hereu Riera (dansa típica del poble) i altres actuacions musicals.

L'edifici acabat de construir el novembre de 2015 i que es va posar en funcionament pel curs 2015-16 després de 9 anys de mòduls prefabricats. Tal com ha indicat la directora, la nova escola La Benaula disposa d'unes instal·lacions àmplies, lluminoses i ben distribuïdes: aules amb projectors, tres aules de despatx / tutoria, l'àrea de consergeria, la secretaria, una sala per al bidell, una sala de professors i una altra per a l'AMPA. També disposa de dues aules de desdoblament, una de psicomotricitat, un espai de tutoria infantil, dues aules específiques i l'aula d'informàtica. Altres espais són la biblioteca, un gimnàs-sala polivalent amb vestidors, la cuina i menjador i amplis magatzems per guardar-hi material. Els exteriors disposen d'una pista poliesportiva i d'un gran porxo cobert. A la part de darrera, el pati d'infantil queda resguardat pel bosc. L'edifici de l'escola La Benaula està a tocar del Ses de Caldes i molt a prop de la zona esportiva i de la comissaria de Policia, a l'entrada a la població.

Aquesta visita institucional a Caldes de Malavella ha estat aprofitada per l'alcalde, Salvador Balliu, per a reivindicar de nou la necessitat d'enllestir les obres del nou institut, tan necessari pel poble.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41941_calde-demalavellainaugurale-colalabenaula-1.htm