logo
Imprimir
03-01-2017 | 20:31hs
•BAIX EMPORDà

Detenen un home per cremar nou vehicles a Sant Feliu de Guíxols

El detingut va incendiar els vehicles per desavinences personals amb els seus propietaris


Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir a la tarda, un home de 23 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de diversos delictes de danys.

Entre la matinada del 28 de desembre i la matinada de l'1 de gener un desconegut va cremar nou vehicles que estaven estacionats en diferents carrers de la població de Sant Feliu de Guíxols. Com a conseqüència d'aquests incendis, les flames també van afectar alguns edificis provocant danys importants.

Arran aquests fets, els Mossos de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols i la Policia Local de la població van iniciar un dispositiu amb l'objectiu d'esbrinar qui podria ser l'autor dels incendis.

Ahir els agents de la unitat d'investigació de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van aconseguir identificar i detenir l'autor dels fets. La principal hipòtesi en la qual es basa la investigació és que la crema era selectiva i per motius personals entre el detingut i els propietaris dels vehicles.

El detingut, amb antecedents, passarà properament a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41836_detenenunhomepercremarnouvehicle-a-antfeliudeguixol--2.htm