logo
Imprimir
03-01-2017 | 15:51hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank lliura una Llibreta Estrella Super3 amb 2.000 euros al primer nadó de l'any

L'entitat financera ha entregat avui als pares de la Lara, el primer nadó de l'any a Catalunya, la Llibreta Estrella Super3


CaixaBank ha lliurat avui als pares de la Lara, el primer nadó de 2017 a Catalunya, la Llibreta Estrella Super3 amb una aportació de 2.000 euros. L'entitat, presidida per Jordi Gual i de la qual n'és conseller delegat Gonzalo Gortázar, ha posat en marxa aquesta iniciativa per vuitè any consecutiu amb l'objectiu de promocionar i incentivar l'estalvi infantil i ajudar a les famílies en l'actual conjuntura econòmica.

La Llibreta Estrella Super 3 va a nom del nadó, tot i que, com és habitual en els productes financers en els quals el titular és un menor, els pares hi consten com a representants. La nena també es beneficiarà dels avantatges pròpies de la Llibreta Estrella Super 3, entre les quals destaquen l'exempció de comissions fins als 25 anys.

Una altra avantatja important, és que els nens titulars d'aquesta llibreta d'estalvi gaudeixen periòdicament de promocions especials de CaixaBank. Per exemple, CaixaBank regala una estrella luminescent en obrir una Llibreta Estrella a nom de nens menors de 3 anys i, d'altra banda, premia l'increment de saldo dels clients entre 3 i 14 anys amb l'obsequi d'un Super Estoig Top Secret.

El lliurament de la llibreta ha anat a càrrec de la sotsdiretora de l'oficina 0282-Salt de CaixaBank, Tània Torrent.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41828_caixabanklliuraunallibretae-trella-uper3amb2000euro-alprimernadodelany-1.htm