logo
Imprimir
05-01-2017 | 19:08hs
•+ NOTíCIES

El primer nadó de l'any a Catalunya, una nena nascuda a Salt

La Lara va néixer quan passava un segon de la mitjanit a l'hospital Santa Caterina de Salt i ha pesat 2,520 kg


El primer nadó de l'any 2017 a Catalunya ha estat una nena, la Lara, que ha nascut a Salt, segons ha informat el Departament de Salut aquest 1 de gener. El conseller de Salut, Antoni Comín, ha visitat aquest migdia el primer nadó de l'any nascut a Catalunya. La Lara va néixer quan passava un segon de la mitjanit a l'hospital Santa Caterina de Salt i ha pesat 2,520 kg.

"El primer nadó de l'any és un símbol i ens servirà com a font d'inspiració per treballar durant tot el 2017 per anar millorant encara més el nostre sistema sanitari per tal que sigui més just, més sostenible i de més qualitat", ha destacat el conseller, que ha felicitat la família. Els pares, que tenen un altre fill de 4 anys, viuen a Hostalric.

A les comarques de Barcelona, el primer nadó ha estat un nen, l'Alvaro, que ha nascut a les 00:01 a l'Hospital Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. Ha pesat 3,280 kg.

A la demarcació de Lleida, el primer nadó ha estat una nena, l'Ouiam, que ha nascut a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, a les 01:20 i ha pesat 4,300 kg.

Finalment, a la demarcació de Tarragona, el primer naixement de l'any ha estat el d'una nena, la Kira, a les 02:16, a l'hospital de Vendrell. Ha pesat 3,720 kg.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41803_elprimernadodelanyacatalunyaunanenana-cudaa-alt-3.htm