logo
Imprimir
31-12-2016 | 13:07hs
•ALT EMPORDà

Un home de 26 anys ha mort en el seu lloc de treball aquest matí a Vilamalla

Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han constatat que un treballador, que es trobava netejant una màquina de producció, s'hi ha quedat atrapat i ha mort


Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han rebut avís aquest matí que una persona ha mort mentre estava treballant en una empresa de la població de Vilamalla.

Quan els mossos han arribat al lloc dels fets han constatat que un treballador, que es trobava netejant una màquina de producció, s'hi ha quedat atrapat i ha mort.

Ràpidament tots els serveis d'emergència s'han desplaçat per atendre'l sense poder fer res per salvar-li la vida. La víctima és un home de 26 anys, veí de Figueres i nacionalitat espanyola.A l'accident s'hi han desplaçat quatre dotacions de la Policia de la Generalitat-Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres i una ambulància medicalitzada del Sistema d'emergències Mèdiques (SEM).

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i del Departament d'Empresa i Coneixement.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41800_unhomede26any-hamortenel-eullocdetreballaque-tmatiavilamalla.htm