logo
Imprimir
29-12-2016 | 22:00hs
•ESPORTS

El GEiEG aprova un pressupost de 4.950.000 euros per a la temporada 2016-2017

A l'Assemblea s'ha destacat el caire social i cultural que ha seguit tenint el GEiEG


L'Assemblea Ordinària de socis del GEiEG ha aprovat un pressupost de gairebé 4.950.000 per a la temporada 2016-2017 que és molt similar als pressupostos d'anteriors campanyes. El màxim òrgan de govern del Grup Excursionista i Esportiu Gironí, també va decidir que les quotes de socis tinguin un augment d'1,17 euros a la quota familiar; 0,89 euros a la quota sènior i 0,65 euros a la quota infantil. D'aquesta manera les quotes mensuals quedaran de la següent manera: Familiar: 40,17€; Sènior: 30,69€ i Infantil: 22,25€.

L'Assemblea General Ordinària de socis del GEiEG que ha començat a dos quarts de nou del vespre, a la Sala Polivalent del Complex Esportiu de Sant Narcís, ha vist com després de l'informe de presidència, les diferents comissions han fet lectura del seu informe anual d'activitat on, com cada edició, la comissió esportiva ha tingut un elevat protagonisme. S'ha destacat que el Grup, novament ha tingut representació en els darrers JJOO de Rio, amb la presència de la jugadora de la secció de rugbi Eli Martínez.

A l'Assemblea s'ha destacat el caire social i cultural que ha seguit tenint el GEiEG. En aquest sentit es va recordar com es va iniciar una "programació cultural estable" on el seu punt fort va ser a l'estiu amb el cicle "el GEiEG a la fresca" que es va dur a terme en el Complex Esportiu de Sant Ponç.

Un altre dels punts de l'assemblea ha estat l'informe de massa social, on la Junta Directiva ha informat que la massa social s'ha estabilitzat, gràcies sobretot, a les nombroses campanyes de captació de socis que han fet que a l'actualitat el GEiEG s'acosti als 14.000 socis.

El President Cayuela ha tancat l'assemblea destacant l'esforç dels socis, com també del personal per tirar endavant l'entitat i ha informat que en breu s'engegarà el període electoral, per a l'elecció de President i Junta Directiva del GEiEG.

Un cop finalitzada l'Assemblea General Ordinària de socis s'ha procedit ha desenvolupar l'Assemblea General Extraordinària que ha tingut com a únic punt de l'ordre del dia, l'adequació dels estatuts a les darreres modificacions estipulades per la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41785_elgeiegaprovaunpre-upo-tde4950000euro-peralatemporada2016-2017-2018.htm