logo
Imprimir
29-12-2016 | 15:35hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

10 joves podran formar-se i començar a treballar gràcies al programa que impulsa l'empresa Tavil

Les persones interessades a participar d'aquest projecte cal que presentin el seu currículum a l'Àrea d'Ocupació del Mas les Mates, situada al carrer Mestre Falla número 47 d'Olot


L'empresa Tavil incorpora, des de fa temps, professionals amb formacions tècniques industrials a la seva plantilla. Davant les dificultats de trobar persones formades en aquestes especialitats ha decidit impulsar un nou projecte de formació i contractació que compta amb el suport del Mas Les Mates.

Aquest projecte consisteix en una formació teòrico-pràctica orientada a les necessitats de l'empresa i adreçada a 10 joves d'entre 18 i 24 anys per tal que puguin començar a treballar com a mecànics a la seva planta de la Garrotxa.

La formació tindrà una durada de 6 mesos durant els quals els joves podran adquirir les competències necessàries per començar a treballar amb l'objectiu de formar professionals per incorporar-los de manera estable.L'Àrea d'Ocupació del Mas les Mates donarà suport a l'empresa en la selecció dels joves per participar en el projecte i també en la seva realització.

El regidor de Promoció Estanis Vayreda ha explicat que "aquest projecte conjunt entre Tavil i l'Ajuntament d'Olot ha sorgit de la jornada Ocupació en Xarxa organitzada pel Mas les Mates i que es va celebrar al Torín el passat 21 de novembre". Vayreda ha afegit que "és resultat de la bona feina feta conjuntament per les empreses i el servei d'Ocupació que tancarà l'any després d'haver aconseguit que 500 persones hagin trobat feina".

Les persones interessades a participar d'aquest projecte cal que presentin el seu currículum a l'Àrea d'Ocupació del Mas les Mates, situada al carrer Mestre Falla número 47 d'Olot. El termini de presentació de sol·licituds s'obre el dilluns 9 de gener i finalitzarà el divendres 13 de gener.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41781_10jove-podranformar-eicomencaratreballargracie-alprogramaqueimpul-alempre-atavil-1.htm