logo
Imprimir
22-12-2016 | 18:08hs
•BAIX EMPORDà

Platja d'Aro s'emporta un pessic del segon premi de la Loteria

La Loteria Carmen ha repartit un dècim del 04536, número que també s'ha repartit en d'altres municipis de la província com Vilobí d'Onyar, Portbou i Olot


La Loteria de Nadal ha repartit bocins d'il·lusió a les comarques gironines. Un dels indrets on ha caigut la sort ha estat Platja d'Aro, concretament a l'Administració Loteria Carmen, on s'ha repartit un segon premi (04536) que es va vendre per mitjà de la màquina, el primer d'aquest tipus que entrega l'administració platjarenca en la seva història.

L'eufòria no ha tardat gaire a engalanar el local de la Paquita i en Ferran, que després de rebre la bona nova per telèfon ho han celebrat regant els clients amb cava. "Estem molt contents per com ha anat el sorteig, hem treballat durant molts anys per poder viure un moment així", ha explicat en Ferran abans de puntualitzar que la seva administració també comptava amb tres sèries acabades en 13, que han estat les dues darreres xifres de la Grossa (66513).

A més de Platja d'Aro, el segon premi, dotat amb 1.250.000 euros la sèrie i 125.000 el dècim, també s'ha venut a d'altres indrets de la demarcació com ara a l'Estanc de Ca la Montse de Vilobí d'Onyar, la floristeria La Granota de Portbou o a un estanc del barri de Sant Roc d'Olot. Per la seva banda, Roses ha celebrat la caiguda d'un dels quarts premis del sorteig, el 59.444, el gran premi més matiner en arribar i que ascendeix a 20.000 euros al dècim.

Els altres premis majors del sorteig, els cinquens premis valorats en 6.000 euros el dècim, també han estat cantats arreu de la província. Així, el número 60272 va ser venut en estancs d'Empuriabrava i Blanes, mentre que l'administració El Cavallet d'Or de Llançà ha venut una sèrie del 22.259, número que també es va vendre de forma individual a un estanc de Lloret de Mar. Finalment, també hi ha hagut alegria a Figueres, després que una administració hagi venut el número 19152.

En total, i en referència als premis grossos de la rifa nadalenca, a les comarques gironines s'han repartit 715.000 euros.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41719_platjadaro-emportaunpe-icdel-egonpremidelaloteria-1.htm