logo
Imprimir
22-12-2016 | 16:17hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Ajuntament de Girona homenatja el personal municipal que s'ha jubilat aquest any

L'alcaldessa, Marta Madrenas, ha reconegut la implicació i dedicació dels quinze treballadors i treballadores municipals que s'han jubilat durant el 2016


L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha reconegut i ha agraït avui la tasca dels quinze treballadors municipals que s'han jubilat aquest any, així com la implicació i dedicació que han portat a terme al consistori en el transcurs de la seva trajectòria professional. Com ja és tradicional en aquestes dates nadalenques, l'Ajuntament de Girona expressa el seu reconeixement als treballadors i treballadores pels anys de servei a la ciutat a través de la seva feina a la corporació.

"Tots, amb la vostra feina, heu sigut còmplices de la transformació que ha viscut la nostra ciutat", ha destacat l'alcaldessa, alhora que els ha animat a continuar amb la vocació pública que els ha caracteritzat. Durant l'acte, que s'ha celebrat al Saló de Sessions de l'Ajuntament, s'ha lliurat una placa de reconeixement a cadascun dels treballadors i treballadores.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41717_lajuntamentdegironahomenatjaelper-onalmunicipalque-hajubilataque-tany-2.htm