logo
Imprimir
28-12-2016 | 22:14hs
•ACTUALITAT GIRONA

Una família de Girona inaugurarà la Pista de Gel el dia de Sant Esteve

L'activitat d'aquest Nadal obrirà les seves el 26 de desembre i s'allargarà fins al diumenge 8 de gener


El Nadal a Girona sempre ve acompanyat d'una de les pistes de gel cobertes més grans de Catalunya, concretament, amb 800 m2 de pista i un tobogan de 2,5 metres d'alçada, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu.

Enguany una família afortunada de Girona tindrà l'honor d'inaugurar la Pista de Gel el dia de Sant Esteve de 9h a 10h a través d'una promoció que ha llançat la Fira de Girona a les seves xarxes socials. La família seleccionada podrà patinar en exclusiva i durant l'hora anterior a l'obertura oficial de la Pista de Gel al públic.

L'únic requisit per seleccionar la família és que aconsegueixi convocar el màxim de membres possible per venir a patinar: pares, germans, avis, fills, cosins, tiets... i familiars de qualsevol grau. La família que aplegui més membres serà la que podrà estrenar la pista. Qui vulgui encara és a temps d'apuntar-s'hi fins aquesta nit a les 24h.

Preus i horaris

El preu per patinar és de 8 euros per hora i inclou el lloguer dels patins, mentre que 4 baixades en trineu pel tobogan tenen un cost de 3 euros. També existeix la possibilitat de comprar un abonament de 10 hores per 60 euros, ideal per a famílies o per celebrar festes d'aniversari. L'ús de guants és imprescindible per accedir a la pista. Aquells que no en tinguin, els poden adquirir al Palau de Fires per 1 euro.

La Pista de Gel i el tobogan estaran en funcionament des del 26 de desembre al 8 de gener de 2017 de 10h a 21h, excepte el 31 de desembre (de 10h a 19h), l'1 i el 6 de gener (de 16h a 21h) i el 5 de gener (de 10h a 15h).

A l'interior del Palau de Fires hi haurà dues pistes: una per a principiants i una altra per a experts. L'espai per novells està destinat a totes les persones que no saben patinar perquè puguin practicar i adquirir coneixements. Per als més petits, hi haurà elements com pingüins de fusta perquè puguin patinar amb més facilitat.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41712_unafamiliadegironainauguraralapi-tadegeleldiade-ante-teve-2.htm