logo
Imprimir
20-12-2016 | 16:29hs
•ACTUALITAT GIRONA

Viu un Nadal diferent a CaixaForum Girona

La música de piano, el clown i les activitats al voltant de la importància del reciclatge faran de la visita a CaixaForum Girona un pla imprescindible per gaudir en família de les festes de Nadal


DEL 17 DE DESEMBRE AL 5 DE GENER

L'Obra Social "la Caixa" celebra les festes d'enguany amb una programació especial on la música, els pallassos i el reciclatge seran els protagonistes. La música de piano, el clown i les activitats al voltant de la importància del reciclatge faran de la visita a CaixaForum Girona un pla imprescindible per gaudir en família de les festes de Nadal. Aquestes són les propostes que l'Obra Social "la Caixa" oferirà enguany:

TALLERS

Deixalles Mutants (+5)
Les deixalles parlen de nosaltres i del nostre món, un món on gairebé tot el que comprem s'acaba convertint en brossa, des del menjar fins als ordinadors. Per això, aquest taller us convida a donar una segona vida a tot allò que ja no val, no serveix o no volem. Porteu les deixalles no orgàniques que tingueu a casa, també joguines i peluixos que ja no feu servir i crearem coses noves a partir de tot això!

Del 27 al 30 de desembre, a les 11h
Preu: 2 € (50% de dte. clients CaixaBank)
Places limitades

ESPECTACLES

Pianissimo Circus
Un piano de cua i dos pallassos, el Maestro Frans i Serafina, fan que un concert per a tots els públics es converteixi en un divertit espectacle de clown. Cada nombre pren l'excusa de la interpretació d'un tema musical o coreogràfic. Música en directe, coreografies i grans dosis d'humor.

A càrrec de Cia. Cirquet Confetti

El 28 de desembre, a les 17.30h
6 € (50% de dte. clients CaixaBank)
Activitat a l'Auditori d'EspaiCaixa (Pl. Poeta Marquina, 10)

ACTIVITATS AUTÒNOMES

Quiric
És un moble? Un ordinador? Un pinzell? Un instrument? Una càmera...? Quiric és tot això i moltes coses més. Un amic amb qui podràs crear un món de formes, sons i colors. Vine a conèixer-lo!

Activitat oberta
Places limitades
Edat recomanada: de 2 a 5 anys.

Accés directe: Paisatges Tòxics. Joc de pistes.
Poden les obres d'art ajudar-nos a prendre consciència sobre problemes tan reals com els efectes de la contaminació o la introducció qüestionable de productes químics en els aliments que consumim? A través de la selecció de tres obres de la Col·lecció "la Caixa" d'Art Contemporani plantejades des de diferents mitjans de creació (fotografia i pintura), aquesta exposició et confronta amb alguns dels paisatges tòxics que conformen la nostra quotidianitat. Ester Partegàs (la Garriga, 1972) i Miguel Ángel Rojas (Bogotà, 1946) ens interpel·len entorn d'una qüestió que ens afecta a tots: que la capacitat de l'ésser humà per alterar químicament la naturalesa comporta, al final del cicle, la nostra pròpia afectació.

Joc de pistes.
Activitat autònoma. Recollida de materials a recepció.
Activitat oberta
Places limitades
Edat recomanada: A partir de 8 anys.

My World. Reptes per a un món millor.
Llança un missatge al món!

El setembre del 2015, l'ONU posa en marxa els nous Objectius de Desenvolupament Sostenible, que constituiran un marc de treball per contribuir a millorar la vida de les persones i protegir el planeta. Per fer-los s'ha portat a terme una enquesta mundial en què han participat més de 7 milions de persones. Tu també hi pots contribuir. Llança un missatge al món!

Activitat autònoma
Activitat oberta
Places limitades




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41666_viuunnadaldiferentacaixaforumgirona-1.htm