logo
Imprimir
20-12-2016 | 17:08hs
•MOTOR

Grup Andreu liquida estoc de Km-0 per Nadal

El concessionari oficial de Citroën i Toyota a Girona ofereix grans descomptes des d'aquesta setmana i fins el 31 de desembre


Grup Andreu, dels concessionaris oficials de Citroën, Toyota, Jeep, Alfa Romeo i DS a les comarques gironines prepara una campanya nadalenca d'allò més llaminera. Des d'aquesta setmana i fins el 31 d'aquest mes, el grup impulsa una campanya per liquidar l'estoc de Km-0 existent, una promoció que conté descomptes molt importants i competitius.

Amb aquestes ofertes, el concessionari gironí reforça una tendència cada vegada més visible al mercat automobilístic català i espanyol: l'apogeu dels vehicles de Km-0, aquells cotxes que, tot i ser totalment nous i preparats per a estrenar-se a l'asfalt, ja han estat matriculats pel concessionari o pel propi fabricant. Les xifres així ho puntualitzen, ja que durant els vuit primers mesos d'enguany s'han venut arreu de l'Estat un total de 34.708 unitats, un 14,7% més que l'any passat.

L'arribada dels cotxes d'aquest segment al mercat sempre ve acompanyada d'importants promocions, un context que des de Garage Andreu volen potenciar encara més. Les liquidacions, per exemple, es fan palpables en els diferents models de Citroën, des d'una funcional Berlingo que es podrà adquirir per 14.800 euros fins als trencadors C4 Aircross (18.900 euros) o C4 Cactus (12.900 euros).

Els descomptes viatgen, però, més enllà de la firma francesa. Així, els usuaris també podran trobar a preus molt cridaners altres referents de la carretera com els DS3, DS4 i DS5, així com una bona flota de la marca Toyota –des del petit Aygo fins al senyorial Avensis- o de Jeep i Alfa Romeo.

Garatge Andreu, fundat l'any 1929 per Joan Andreu Frigola a la Plaça Marquès de Camps de Girona, es va convertir en el primer concessionari oficial de Catalunya. Actualment, la companyia és gestionada per la tercera generació de la nissaga i disposa de quatre delegacions: Girona, Olot, Blanes i Mont-ras.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41601_grupandreuliquidae-tocdekm-0pernadal-2.htm