logo
Imprimir
14-12-2016 | 22:43hs
•PLA DE L'ESTANY

La Volta a l'Estany per la Marató de TV3 aplegarà més de vint entitats de Banyoles

Tots els diners recaptats en aquesta activitat aniran destinats a la Marató de TV3 que aquest any es dedica a l'ictus


Una vintena d'entitats i l'Ajuntament de Banyoles han unit esforços aquest any per fer una activitat conjunta que reculli diners per la Marató de TV3. Al llarg de tot el recorregut de l'Estany i al Parc de la Draga els participants podran fer les seves donacions en els diferents punts d'activitats. Un recorregut el de l'Estany de Banyoles que es farà a peu i que tindrà la singuralitat d'anar oferint tot un seguit d'activitats lúdiques, festives i musicals per a tots els públics. La intenció de l'organització és de fer una activitat de ciutat que demostri no només la gran oferta cultural banyolina sinó també el compromís solidari del seu teixit associatiu. A més, si algú no pot fer tota la volta sencera pot dirigir-se en un dels espais en concret.

La Volta a l'Estany començarà davant de l'Ajuntament de Banyoles a les 9:30 del diumenge 18 de desembre amb un petit pregó a càrrec de l'actor i activista cultural Joan Olivas. A partir d'aquí els participants enfilaran el passeig mossèn Constans fins a arribar a l'Estany. La comitiva anirà encapçalada pel personatge de la Teresina i un seguit d'actors que amenitzaran el recorregut i, a la vegada, la comitiva està acompanyada per un camió amb un presentador que anirà actualitzant el marcador de la Marató i un DJ del grup juvenil Comitè de Banyolinades.

Al llarg del recorregut, la gent s'anirà trobant actuacions de l'Escola de Música, el grup de dansa africana Àfrica en Dansa, la colla de castellers els Esperxats de l'Estany, la Colla Gegantera de Banyoles, actuacions dels grups musicals The Madurets i la Moral Distreta, les Gàrgoles de Foc i la seva banda de percussió.

Al Parc de la Draga, i passades les 13 h, hi haurà un final de festa amb l'actuació de l'Esbart Dansaire Fontcoberta i les Colles Sardanistes del Foment de la Sardana, la Coral de la Gent Gran i el Grup de Play Back del Casal de la Gent Gran. A l'espai de la Draga també hi haurà parades d'entitats i jocs i tallers pels més petits a càrrec de la UEC Can Cuní, l'AMIPA de la Balca, el Consell Esportiu, l'Obrador de Càritas o Compromesos per la Lectura. També hi col·labora el Centre d'Assistència Primària de Banyoles.

Tots els diners recaptats en aquesta activitat aniran destinats a la Marató de TV3 que aquest any es dedica a l'ictus. La iniciativa de la Marató va sorgir de les entitats que formen el Consell de Salut Municipal.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41558_lavoltaale-tanyperlamaratodetv3aplegarame-devintentitat-debanyole--1.htm