logo
Imprimir
11-12-2016 | 13:45hs
•LA GARROTXA

Una conductora d'un turisme ha mort atropellada pel seu propi vehicle a Sant Jaume de Llierca

Per causes que s'estan investigant, un turisme amb dues ocupants ha aparcat al carrer Progrés, la conductora ha baixat del vehicle per tirar les escombraries i quan es trobava a l'exterior ha vist que el cotxe es desfrenava i han intentat aguantar-lo amb l'ajuda de l'altra veïna, però la inèrcia ha provocat l'atropellament de la conductora


El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s'ha registrat un sinistre viari mortal en zona urbana, en concret al carrer Progrés del municipi de Sant Jaume de Llierca (la Garrotxa). Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 08.27 hores.

Per causes que s'estan investigant, un turisme amb dues ocupants ha aparcat al carrer Progrés, la conductora ha baixat del vehicle per tirar les escombraries i quan es trobava a l'exterior ha vist que el cotxe es desfrenava i han intentat aguantar-lo amb l'ajuda de l'altra veïna, però la inèrcia ha provocat l'atropellament de la conductora. Com a conseqüència de l'accident ha mort: P.P.M. de 68 anys i veïna de Sant Jaume de Llierca.

Arran del sinistre es s'han activat 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques).




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41469_unaconductoradunturi-mehamortatropelladapel-eupropivehiclea-antjaumedellierca.htm