logo
Imprimir
05-12-2016 | 12:42hs
•EL RIPOLLèS

L'Obra Social 'la Caixa' dóna suport al transport adaptat de la Creu Roja de Ripoll

El transport adaptat és un servei bàsic per a les persones grans i les persones amb disminució tant física com psíquica, així com per als nens que necessiten aquest tipus de transport per anar a l'escola


El director d'Àrea de Negoci de CaixaBank a la Garrotxa-Ripollès, Antoni Tremosa i Joan Rafart, President de la Creu Roja a Ripoll, han signat un conveni de col·laboració per donar suport al transport adaptat. L'Obra Social "la Caixa" dóna suport així al servei de transport adaptat que realitza la Creu Roja de Ripoll al Ripollès.

El transport adaptat és un servei bàsic per a les persones grans i les persones amb disminució tant física com psíquica, així com per als nens que necessiten aquest tipus de transport per anar a l'escola. Creu Roja Ripoll fa molts anys que fa aquest servei a la comarca.

Gràcies al conveni amb l'Obra Social "la Caixa", Creu Roja Ripoll podrà dotar d'una rampa i un esgraó lateral una de les seves furgonetes de transport adaptat, millorant així el servei i facilitant encara més el transport de les persones que el necessiten.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/41394_lobra-ociallacaixadona-uportaltran-portadaptatdelacreurojaderipoll-1.htm